Advies

Maartje Houben &  Pierre de HaardLaat de vent niet de (horeca)tent zijn!
Maartje Houben & Pierre de Haard
Cafe St. Anneke
Jan-Renier SwinkelsKijk niet naar taken en verantwoordelijk-heden, maar focus op vernieuwende ideeën en capaciteiten van de nieuwe generatie.
Jan-Renier Swinkels
Swinkels Family Brewers
Claudia WillemsenKennis die je zelf niet in huis hebt, moet je inschakelen om te zorgen dat partijen je niet omver blazen.
Claudia Willemsen
Founder Kleertjes.com
Nathalie MangnusOverweeg een samenwerking met investerings- maatschappijen. Zij brengen niet alleen financiele middelen in, maar ook kennis die praktisch kan zijn voor de volgende fase van je bedrijf.
Nathalie Mangnus
NOOSA, Amsterdam
Thomas Beguin & Erik-Jan SchreursDurf een DEAL te maken!
Thomas Beguin & Erik-Jan Schreurs
Resnap/Albelli
Bjorn KuipersWie beslist en zich weleens vergist, brengt meer in de kist dan de perfectionist die de aansluiting mist.
Bjorn Kuipers
Jumbo Kuipers & Nederlands bekendste scheidsrechter
Marije Van der ValkWij ondernemen generatie-overschrijdend, oftewel hebben een langetermijnvisie en ondernemen met het oog op de dag na morgen”.
Marije Van der Valk
Van der Valk Hotel & Restaurant Lent
Familie Van LieropOns geheime recept is een krat Bavaria aan de keukentafel.
Familie Van Lierop
Pluimveehouderij
Frank KrakeWanneer je je bedrijf in de verkoop zet, laat dit dan niet ten koste gaan van je business. Blijf je energie in je bedrijf steken, als de deal niet door gaat, dan kun je de draad weer oppakken alsof er niets gebeurd is.
Frank Krake
De Rampondernemer
Dick BosNeem bij een overname aan je medewerker samen een onafhankelijke adviseur in de armen die je beide vertrouwt. Bespaart je beide geld en het proces verloopt veel efficiënter en sneller.
Dick Bos
StartUp Nijmegen
Roberto FlörenZorg dat je ondanks je drukke ondernemersbestaan op tijd begint aan het process van bedrijfsopvolging. Communicatie is cruciaal. Zorg ook voor een familiestatuut en goed dividendbeleid.
Roberto Flören
Nyenrode Business University
Niels GoversLaat een onafhankelijke professionele partij de waarde van je bedrijf, maar ook van bijv. onroerend goed bepalen om later discussies te voorkomen. Benader alle waardes vanuit een zakelijk oogpunt.
Niels Govers
PWC
Dorine HuijbregtsWeet welke pet je op hebt. Familieleden vervullen vaak 3 verschillende rollen; ouder, leidinggevenden en eigenaar. Zorg dat het helder is in welke rol je op welk moment van de dag zit.
Dorine Huijbregts
Opvolgingscoach
Martine HermensAls je beren op je weg herkent, dan kun je ze maar beter omzeilen of afschieten.
Martine Hermens
Businesscoach

Compleet met kansen, emoties, mislukkingen en successen.