The day after… de boeklancering van Verkoopgeluk

Een project waar ik een jaar geleden aan begon..

Dat ik mijn eigen verkoopverhaal zou gaan delen met ondernemers stond vast… Maar ik wilde ook graag andere persoonlijke verhalen horen en was ook erg benieuwd wat de ins en outs van een familieoverdracht zijn.

Ik begon aan mijn droom en had nog geen idee wie er allemaal op mijn pad zouden komen, deelde mijn ideeën en via via kwam ik in contact met de meest inspirerende mensen die open stonden om hun ervaringen, die niet altijd positief waren, te delen.

Want als buitenstaander lijkt het verkopen of overdragen van je bedrijf een feestje met bloemen en champagne.. maar er zit vaak ook een keerzijde aan waar niet over gesproken wordt.

Ook blijkt dat je als ondernemer altijd verkoopklaar moet zijn, want je weet maar nooit hoe de toekomst eruit ziet.

En dan ben je ineens schrijfster… en staan alle verhalen, aangevuld met praktische tips en trucs van professionals in jouw doeboek…

Mijn missie is nu al geslaagd. De vrijheid die ik na de verkoop kreeg heb ik benut om dit doel te bereiken! Dat noem ik Verkoopgeluk! Iedereen bedankt die een steentje hieraan heeft bijgedragen! ?

Bestel het boek Verkoopgeluk