Mediation & Advies

Als bedrijf, maar ook als ondernemer zou je op ieder moment 'futureproof', oftewel 'verkoopklaar' moeten zijn. Graag help ik ondernemers en familiebedrijven hoe zij kunnen werken aan het 'verkoopklaar' maken van hun bedrijf. Voor het moment dat je je bedrijf wilt, kunt of misschien wel moet verkopen. Wat zijn je toekomstplannen en welke stappen kun je nu al nemen om enerzijds meer waarde te creëeren binnen je bedrijf en anderzijds te werken aan jouw persoonlijke geluk.

In het doeboek Verkoopgeluk lees je hoe je je mentaal voorbereidt op een verkooptraject, je een bedrijf verkoopklaar maakt, hoe je kopers of opvolgers vindt en de deal sluit. Ervaringsverhalen van inspirerende ondernemers en opdrachten van adviseurs en coaches geven je inzichten in een mogelijk verkoop- en overdrachtproces en geven je tips om te bedenken wat de volgende stap wordt in jouw leven.

Met adviezen van doorgewinterde familieondernemers zoals Jan-Renier Swinkels (Swinkels Family Brewers), Marije van der Valk (Van der Valk Hotels & Restaurants) en de lessons learned van o.a. Björn Kuipers (Jumbo Kuipers), Claudia Willemsen (Kleertjes.com) en Nathalie Mangnus (Noosa Amsterdam).

Compleet met kansen, emoties, mislukkingen en successen.