Traject Coaching – Verkoopklaar in één jaar

Laat je begeleiden door jouw persoonlijke adviseur tijdens jouw traject.

Achtergrond afbeelding voor Traject Coaching - Verkoopklaar in één jaar

Met jouw eigen adviseur ga je aan de slag om jouw bedrijf binnen een jaar in waarde te laten stijgen!

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen? Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk, of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen iemand met een zak geld op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen? 

Maak je bedrijf Verkoopklaar met de E-learning Verkoopgeluk en laat je ondersteunen door jouw persoonlijke adviseur

STAP 1. Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij jouw situatie en jouw doelen voor het komende jaar.

STAP 2. E-learning & coaching
Je start met de E-learning. Je creëert direct waarde en gaat aan de slag aan de hand van jouw waardedrijvers met het professionaliseren van jouw organisatie, zodat deze niet meer afhankelijk is van jou als ondernemer. Je tilt niet alleen je bedrijf naar een hoger niveau, maar je zult jezelf ook persoonlijk ontwikkelen en ontdekken waar jij nu en in de toekomst gelukkig van wordt! Om op het juiste moment in je leven de deal te kunnen sluiten! 

Het programma zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid op de stappen van het verkoopproces en anderzijds word je ondersteund op persoonlijke vlak. De E-learning behoed je voor veel valkuilen en zorgt ervoor dat je na de verkoop niet in het beruchte zwarte gat zult vallen. De combinatie van de E-learning, coaching en het boek bied je rust en geeft vooral veel toekomstperspectief!

STAP 3. Veranderingsprogramma
Met de actiepunten uit de E-learning (antwoorden Werkboek) ga je aan de slag onder begeleiding van jouw adviseur. Maandelijks bespreek je jouw vorderingen tijdens de coachingsessies en je krijgt concrete tips en adviezen om veranderingen binnen jouw organisatie door te voeren. En je besteed aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het traject kun je ook een gesprek aanvragen met een ervaringsdeskundige, oftewel een ondernemer die zijn/haar bedrijf al verkocht heeft.

STAP 4. Waardebepaling (eind)
Jij bepaalt de tijd en het tempo waarin je het traject wilt doorlopen. Aan het einde laten we een nieuwe waardebepaling maken en zien we hoeveel waarde het programma jou financieel heeft opgeleverd.

inhoud

  • E-learning Verkoopgeluk (4 modules)
  • Begeleiding traject – 4 coachingsessies per maand (3 uur) door een Verkoopgeluk adviseur
  • Boek Verkoopgeluk
Foto over

E-learning Verkoopgeluk

Je krijgt toegang tot de onderstaande modules met theoretische kennis, praktische doe-opdrachten, interessante podcasts en tips vanuit de praktijk.

In een interactief Werkboek ga je actief aan de slag om te bepalen waar jij als ondernemer momenteel staat en hoe je de volgende stappen kunt zetten!

De 4 modules

Foto over

Boek Verkoopgeluk

In het boek Verkoopgeluk vind je alle basis stappenplannen, tips & trics en ondernemersverhalen die je als inspiratie kunt gebruiken bij het verkopen van je bedrijf en de periode na de verkoop.

Investering

De kosten voor het Coachingstraject bedragen 3.900 euro (excl. BTW).

Schrijf je in voor jouw Verkoopklaar traject
“Bedrijfsoverdracht!”

Direct inschrijven
Bereid je voor op een succesvolle en winstgevende bedrijfsverkoop en maak jouw toekomstplannen ná de verkoop!