Masterplan Bedrijfsoverdracht

Laat je persoonlijk begeleiden tijdens de verkoop en verken jouw toekomstplan.

Achtergrond afbeelding voor Masterplan Bedrijfsoverdracht

wie is jouw mentale coach tijdens het hectische en emotionele verkooptraject?

Wanneer je je bedrijf gaat verkopen, stap je in een achtbaan van emoties! Je voelt de adrenaline in je lichaam tijdens deze hectische tijd, maar ook de onzekerheid kan ook een grote rol spelen in hoe je je voelt. Wanneer wordt de deal gesloten en wat zijn je toekomstplannen na de verkoop?

Je kunt je in deze periode niet alleen focussen op de verkoop, omdat je moet in de tussentijd ook je bedrijf nog moet besturen. En dit alles in het geheim, want je wilt binnen je organisatie en in de markt bij klanten en partners geen onrust creëren. Dit is voor iedere ondernemer dus een pittige tijd.

Masterplan bedrijfsoverdracht

Dit Masterplan zorgt er enerzijds voor dat je goed bent voorbereid op de stappen van het verkoopproces en anderzijds word je ondersteund op allerlei persoonlijke vlakken. Het programma behoed je voor veel valkuilen en zorgt ervoor dat je na de verkoop niet in het beruchte zwarte gat zult vallen. De combinatie van de E-learning, coaching en het boek bied je rust en geeft vooral veel toekomstperspectief!

inhoud

  • E-learning Verkoopgeluk (4 modules)
  • Opstellen van jouw Masterplan i.s.m. Monique Delsink op locatie (8 uur)
  • Coachingssessie door ondernemer/ervaringsdeskundige
  • Boek Verkoopgeluk

1-op-1 Strategiesessie Monique Delsink

Foto over

Tijdens een 1-op-1 sessie met Monique Delsink ga je in één dag aan de slag met de E-learning en de doe-opdrachten uit het Werkboek. Samen ga je kijken in welke fase van het proces je zit en wat jouw doelen zijn op organisatorisch en persoonlijk vlak. Om vervolgens jouw Masterplan op te kunnen stellen.

ervaringsdeskundige/sparringpartner

In het Masterplan zit ook een coachingssessie met een ervaringsdeskundige, een ondernemer die zijn/haar bedrijf succesvol verkocht heeft. Samen ga je aan de slag met jouw Masterplan. De nadruk kan liggen op jouw persoonlijke ontwikkeling, zakelijke vraagstukken of het verkoopproces.

Foto over

E-learning Verkoopgeluk

De E-learning Verkoopgelukbevat veel tools om te ontdekken of jij als persoon én je organisatie klaar zijn voor een toekomstige verkoop. Per module krijg je theoretische kennis, praktische doe-opdrachten, interessante podcasts en tips vanuit de praktijk.

In een interactief Werkboek ga je actief aan de slag om te bepalen waar jij als ondernemer momenteel staat en hoe je de volgende stappen kunt zetten!

De 4 modules

Foto over

Live Event Verkoopgeluk

Foto over

Boek Verkoopgeluk

In het boek Verkoopgeluk vind je alle basis stappenplannen, tips & trics en ondernemersverhalen die je als inspiratie kunt gebruiken bij het verkopen van je bedrijf en de periode na de verkoop.

Prijs MasterPLAN

De kosten voor het maken van een Masterplan bedragen 2.500 euro (excl. BTW). Hiervoor krijg je toegang tot de 4 modules van de E-learning met de bijbehorende werkboeken. Op een inspirerende locatie word je door Monique Delsink begeleid bij het maken van jouw plan voor de toekomst. Daarnaast kun je tijdens een sessie ook nog met een ervaringsdeskundige persoonlijk jouw plan toetsen!

Boek jouw Masterplan
“Bedrijfsoverdracht!”

Direct inschrijven
Bereid je voor op een succesvolle en winstgevende bedrijfsverkoop en maak jouw toekomstplannen ná de verkoop!