Traject Individueel – ‘Verkoopklaar binnen één jaar’

Ga direct aan de slag en maak je bedrijf verkoopklaar!

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen? Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk, of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen iemand met een zak geld op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen?

Maak je bedrijf Verkoopklaar met de E-learning Verkoopgeluk; creëer direct waarde en professionaliseer jouw organisatie, zodat deze niet meer afhankelijk is van jou als ondernemer. Met de E-learning til je niet alleen je bedrijf naar een hoger niveau, maar je zult jezelf ook persoonlijk ontwikkelen en ontdekken waar jij nu en in de toekomst gelukkig van wordt! Om op het juiste moment in je leven de deal te kunnen sluiten!

inhoud

  • Persoonlijke Introductie (1 uur)
  • E-learning Verkoopgeluk (4 modules)
  • Boek Verkoopgeluk

Online Introductie

Foto over

Tijdens de online introductie leggen we uit hoe de E-learning in zijn werk gaat en krijg je tips om jouw doelstellingen te behalen!

E-learning

Foto over

E-learning Verkoopgeluk

De E-learning Verkoopgeluk bevat veel tools om te ontdekken of jij als persoon én je organisatie klaar zijn voor een toekomstige verkoop. En als je je bedrijf verkocht hebt, krijg je handvatten om je leven weer te resetten.

Per module krijg je theoretische kennis, praktische doe-opdrachten, interessante podcasts en tips vanuit de praktijk en in een interactief Werkboek ga je zelf actief aan de slag om te bepalen waar je momenteel staat en hoe je de volgende stappen kunt zetten!

Inhoud E-learning – 4 modules

Boek

Foto over

Boek Verkoopgeluk

In het boek Verkoopgeluk vind je alle basis stappenplannen, tips & trics en ondernemersverhalen die je als inspiratie kunt gebruiken bij het maken van jouw toekomstplan!

investering

De kosten voor het traject bedragen 1.900 euro (excl. BTW). Hiervoor krijg je het boek Verkoopgeluk en en toegang tot de 4 modules van de E-learning met de bijbehorende werkboeken.

Schrijf je in voor jouw Verkoopklaar Traject
“Verkoopklaar!”

Direct inschrijven
Maak je bedrijf verkoopklaar en bereid je voor op een succesvolle toekomstige bedrijfsverkoop.