Masterplan Verkoopklaar

Maak je bedrijf Verkoopklaar, creëer waarde en bereid je mentaal voor op jouw traject! Met het maken van jouw Masterplan ben je bewust van de juiste timing en ben je op zakelijk en persoonlijk vlak goed voorbereid op de toekomstige verkoop van je bedrijf!

Wat doe jij als er een morgen iemand met een zak geld op de stoep staat?

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen? Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk, of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen iemand met een zak geld op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen?

Is jouw bedrijf klaar voor een eventuele verkoop? Dit zijn vragen waar je nu al bij stil zou moeten staan, maar die vaak door de drukte van de dag aan je voorbijgaan.

Masterplan: verkoopklaar

Met jouw Masterplan bereid je je als eigenaar zowel praktisch als emotioneel voor op een toekomstige verkoop. Je legt niet alleen de basis voor een succesvolle deal, maar je creëert nu al waarde binnen je bedrijf door middel van een doordachte strategische planning en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je gaat daarnaast ook nadenken hoe jouw toekomst er binnen én buiten het bedrijf uit kan zien!

inhoud

  • E-learning Verkoopgeluk (4 modules)
  • Opstellen van jouw Masterplan i.s.m. Monique Delsink op locatie (dag)
  • Coachingssessie door ondernemer/ervaringsdeskundige
  • Boek Verkoopgeluk

1-op-1 Strategiesessie Monique Delsink

Foto over

Tijdens een 1-op-1 sessie met Monique Delsink ga je in één dag aan de slag met de E-learning en de doe-opdrachten uit het Werkboek. Samen ga je kijken in welke fase van het proces je zit en wat jouw doelen op organisatorisch en persoonlijk vlak zijn, om vervolgens jouw Masterplan op te stellen.

Ervaringsdeskundige/sparringpartner

In het Masterplan zit ook een coachingssessie met een ervaringsdeskundige, een ondernemer die zijn/haar bedrijf succesvol verkocht heeft. Samen ga je aan de slag met jouw Masterplan. De nadruk kan liggen op jouw persoonlijke ontwikkeling, zakelijke vraagstukken of het verkoopproces.

Foto over

E-learning Verkoopgeluk

De E-learning Verkoopgeluk bevat veel tools om te ontdekken of jij als persoon én je organisatie klaar zijn voor een toekomstige verkoop. Per module krijg je theoretische kennis, praktische doe-opdrachten, interessante podcasts en tips vanuit de praktijk.

In een interactief Werkboek ga je actief aan de slag om te bepalen waar je momenteel staat en hoe je de volgende stappen kunt zetten!

Inhoud E-learning – 4 modules

Foto over

Live Event Verkoopgeluk

Bezoek een Masterclass event naar keuze.

Foto over

Boek Verkoopgeluk

In het boek Verkoopgeluk vind je alle basis stappenplannen, tips & trics en ondernemersverhalen die je als inspiratie kunt gebruiken bij het maken van jouw Masterplan voor de toekomst!

Prijs

De kosten voor het maken van een Masterplan bedragen 2.500 euro (excl. BTW). Hiervoor krijg je toegang tot de 4 modules van de E-learning met de bijbehorende werkboeken. Op een inspirerende locatie word je door Monique Delsink begeleid bij het maken van jouw plan voor de toekomst. Daarnaast kun je tijdens een sessie ook nog met een ervaringsdeskundige persoonlijk jouw plan toetsen.

Schrijf je in voor jouw Masterplan
“Verkoopklaar!”

Direct inschrijven
Maak je bedrijf verkoopklaar en bereid je voor op een succesvolle toekomstige bedrijfsverkoop.