Masterplan Verkoopgeluk

Laat je persoonlijk begeleiden bij het maken van een Masterplan om jouw bedrijf verkoopklaar te maken, je voor te bereiden op de verkoop of je toekomst ná de verkoop vorm te geven!

Monique Delsink zal met haar kennis en ervaring jou persoonlijk begeleiden bij het verkoopklaar maken van je organisatie. Samen met een team ondernemers die hun bedrijf al succesvol verkocht hebben. Zij zal niet alleen oog hebben voor de praktische, maar ook voor de persoonlijke én emotionele kant van het traject en is jouw sparringpartner.

Veelgestelde vragen over het Masterplan:

Creëer jouw Masterplan!

Wanneer je je hebt ingeschreven, ontvang je van ons een bevestiging en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen om een intake te plannen!
Naam*
Welk Masterplan wil jij maken?

Liever aanmelden voor een Verkoopgeluk-event?

Meer over mij

Ik ben ervaringsdeskundige en auteur van het boek Verkoopgeluk en het Rabobank e-book ‘Bedrijfsoverdracht’. Daarnaast geef ik lezingen, organiseer workshops en adviseer ondernemers. Graag maak ik samen met jou jouw Masterplan ter voorbereiding op de verkoop van jouw organisatie. Wanneer je al in de verkoopfase bent, kan ik jouw sparringpartner zijn en kan ik je voorbereiden op jouw toekomst. Neem gerust contact op om kennis te maken!

Handtekening
Monique Delsink
Foto over