Lezingen & Workshops

Na de verkoop van De Bedrijfspoli schrijft, spreekt en adviseert Monique Delsink ondernemers, professionals en studenten over hoe je je bedrijf verkoopklaar kunt maken, kunt overdragen en je eigen toekomst verkennen.

Genoeg kennis en ervaring voor lezingen, eventueel gecombineerd met interactieve workshops over overdracht en verkoop van (familie)bedrijven. Waarbij haar biografie en de persoonlijke en emotionele verhalen uit het boek de leidraad vormen.

Tom BeltmanMonique weet door een open en kwetsbaar verhaal ondernemers te boeien en te binden. De stap om je bedrijf in de verkoop te zetten is zeer spannend voor ondernemers - de tips & tricks van Monique helpen bij het maken van de juiste keuzes in het verkoopproces.
Tom Beltman
Marktlink
Tim van der MeerTijdens de Week van de Ondernemer in verschillende delen van het land heeft Monique voor Marktlink voor kleine en grote groepen ondernemers haar verhaal over de verkoop van De Bedrijfspoli verteld. Vele honderden ondernemers hebben dankzij haar eerlijkheid en openheid een goede inkijk gekregen in het verkoopproces van je eigen onderneming! Dank je wel Monique.
Tim van der Meer
Marktlink
Marc JanssenMonique was bedenker en een belangrijke initiator van de Theatervoorstelling "Bedrijfsoverdracht in de familiesfeer" die eind 2018 succesvol is uitgevoerd voor klanten van Rabobank Peelland Zuid. Samen met acteurs en collega's van deze bank was het een humorvolle, spiegelende en inspirerende avond. De avond voldeed op alle vlakken aan onze wensen, zowel inhoudelijk als qua entertainment. Onze klanten gingen blij naar buiten met voldoende stof tot nadenken!
Marc Janssen
Rabobank Peelland Zuid

Onderwerpen:

  • Hoe bereid je je mentaal voor op een verkoop- of overdracht traject?
  • Welke stappen doorloop je wanneer je je bedrijf verkoopklaar maakt?
  • Je wilt je bedrijf verkopen, wat staat je te wachten?
  • Wat doet een bedrijfsverkoop emotioneel met je?
  • De do’s en don’ts bij een overdracht
  • De deal is rond, maar wat zijn dan de volgende stappen in jouw leven?

Organiseer je een bijeenkomst of event en wil je meer expertise inzetten op bijvoorbeeld juridisch, fiscaal, financieel of coaching vlak? Samen met een ondernemer of professional uit het boek ‘Verkoopgeluk’ delen we graag onze ervaringen, geven informatie en tips en zetten je aan het werk!

Theatervoorstellingen

Wil je als bedrijf een unieke, interactieve bijeenkomst organiseren voor een grote groep klanten rondom het onderwerp ‘je bedrijf verkoopklaar maken, je onderneming verkopen of je familiebedrijf overdragen’?
In een theatervoorstelling kunnen we een show op maat produceren waarbij herkenbare situaties, ervaringen, tips en valkuilen met een dosis humor en op een persoonlijke manier door acteurs en professionals op de planken gebracht wordt.

Geïnteresseerd?

Ga dan in gesprek met Monique Delsink.

Compleet met kansen, emoties, mislukkingen en successen.