Webinar- Hoe maak je je bedrijf verkoopklaar?

Voor ondernemers die aan de hand van praktische tips hun bedrijf verkoopklaar willen maken en onderzoeken of én wanneer ze klaar zijn voor deze stap.

“Hoe kun je je bedrijf vanaf vandaag in waarde laten stijgen door te ondernemen door de bril van een potentiële koper?”

Foto over

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen?
Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen een koper op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen?

Is jouw bedrijf klaar voor een eventuele verkoop? Dit zijn vragen waar je nu al bij stil zou moeten staan, maar die vaak door de drukte van de dag aan je voorbijgaan. Het verkoopklaar maken kost tijd, soms jaren. Maar deze periode is leerzaam en erg waardevol, omdat je enerzijds werkt aan het fundament van je bedrijf en de waarde van je bedrijf stijgt. Anderzijds geef je ruimte aan je persoonlijke ontwikkeling, je zorgt dat de organisatie niet meer afhankelijk is van jou en je onderzoekt wat Verkoopgeluk voor jou in de toekomst betekent.

In dit webinar krijg je handvatten om je bedrijf en jezelf praktisch én emotioneel voor te bereiden op een toekomstige verkoop.
Door hiermee aan de slag te gaan, leg je niet alleen de basis voor een succesvolle verkoop, maar je creëert nu al waarde binnen je bedrijf door middel van een doordachte strategische koers, planning en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je gaat ondernemen door de bril van een potentiële koper en zal kritischer en efficiënter gaan werken.

Wat kun je verwachten?

  • Webinar
    Binnen ca. 75 minuten word je stapsgewijs meegenomen in het proces om je bedrijf verkoopklaar te maken en jezelf de vraag te stellen of je al klaar bent voor deze stap.

Voor wie?
Graag nodig ik iedereen, van ‘startupper’ tot ‘pensionado’, voor dit webinar! Omdat je nooit weet hoe de toekomst eruit ziet en jouw bedrijf, in iedere fase klaar zou moeten zijn voor een mogelijke verkoop.

Vertrouwelijkheid
Als geen ander begrijp ik dat vertrouwelijkheid van groot belang is, dus alle deelnemers komen niet in beeld en namen zullen niet gedeeld worden. Vragen kunnen via een privé-chat gesteld worden.