Lunch Verkoopklaar

Voor ondernemers die aan de hand van praktische tips hun bedrijf verkoopklaar willen maken, waarde creëren en zich persoonlijk willen voorbereiden op de toekomst. Lunch je mee?

DATA:

Donderdag 13 juni 2024
12.00 – 15.00 uur
Locatie: Den Bosch

Dinsdag 25 juni 2024
12.00 – 15.00 uur
Locatie: Nijmegen

Woensdag 3 juli 2024
12.00 – 15.00 uur
Locatie: Den Bosch

Foto over

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen?
Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen iemand met een zak geld op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen?

Is jouw bedrijf klaar voor een eventuele verkoop? Dit zijn vragen waar je nu al bij stil zou moeten staan, maar die vaak in de drukte van het dagelijkse leven aan je voorbijgaan.

Tijdens deze Verkoopklaar lunch krijg je tools uitgereikt om je je zowel praktisch als emotioneel voor te bereiden op een toekomstige verkoop. Je legt niet alleen de basis voor een succesvolle verkoop, maar je creëert nu al waarde binnen je bedrijf door middel van een doordachte strategische planning en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

En je gaat nadenken over jouw toekomstplannen binnen én buiten het bedrijf!

Wat kun je verwachten?

  • Lunch
    In een kleine setting (max. 10 deelnemers) word je stapsgewijs meegenomen in het proces om je bedrijf verkoopklaar te maken.
  • Boek Verkoopgeluk
    Een boek vol stappenplannen, tips & tricks en ondernemersverhalen!

    Prijs per deelnemer: € 150

Prijs:€ 150,00
Lunch mee en krijg tools en tips om jouw bedrijf verkoopklaar te maken!
Betaalmethode
Naam*
Adresgegevens*