Event Verkoopklaar Dinsdag 30 januari 2024

Voor ondernemers die de beslissing hebben genomen om hun bedrijf te gaan verkopen en die hun toekomst willen verkennen!

Event: Het verkoopproces en je toekomst verkennen

Dinsdag 30 januari 2024
12.00 – 17.00 uur
Locatie: Nijmegen (locatie volgt)

Foto over

heb jij de beslissing genomen om je bedrijf te verkopen en de volgende stap te zetten?

Een ondernemer kan om verschillende redenen zijn bedrijf willen verkopen. De een ervaart geen werkplezier meer en de ander verkoopt zijn bedrijf, omdat de juiste persoon met een zak geld op de stoep staat. Maar hoe verloopt een verkoopproces precies en welke adviseurs zijn er betrokken bij het sluiten van jouw deal van je leven?

Tijdens deze bijeenkomst nemen we je mee in de wereld van fusies & overnames. Welke praktische stappen ga je zetten en wat zijn de valkuilen die je tegen kunt komen. Je stapt in een emotionele achtbaan en je zult een zware en hectische tijd tegemoet gaan, want je leven staat niet alleen in het teken van de verkoop, maar je moet op de achtergrond ook je bedrijf nog managen. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je scherp in de wedstrijd blijft en je tegelijkertijd ook de rust behoudt?

En heb je al nagedacht over jouw toekomstplannen? Wie ben jij straks als persoon wanneer je geen ondernemer meer bent en je je status, dagelijkse ritme, collega’s en je netwerk verliest? Hoe kun je je voorbereiden op de periode ná de verkoop?

Al deze punten komen tijdens deze middag aan bod! Een mix van sprekers; professionals en ondernemers die hun bedrijf al verkocht hebben zullen je praktische adviezen en tips geven waar je direct wat mee kunt!

voor wie

Voor ondernemers die hun bedrijf willen gaan verkopen, zich goed willen voorbereiden op het verkoopproces en al na willen denken over de toekomstplannen ná de verkoop.

wat kun je verwachten

  • Training
  • Boek Verkoopgeluk
    Een boek vol stappenplannen, tips & tricks en ondernemersverhalen!

    Prijs per deelnemer: € 295

Inschrijven Workshop 30 januari 2024

Prijs:€ 175,00
Een middag waarin alle aspecten van het verkoopklaar maken van je bedrijf en je persoonlijke voorbereiding aan bod komen. Incl. Boek Verkoopgeluk
Betaalmethode
Naam*
Adresgegevens*