Event Verkoopklaar Dinsdag 23 januari 2024

Voor ondernemers die aan de hand van praktische tips hun bedrijf verkoopklaar willen maken, waarde creëren en zich persoonlijk willen voorbereiden op de toekomst!

Event: Verkoopklaar in één dag

Dinsdag 23 januari 2024
12.00 – 17.00 uur
Locatie: Nijmegen (locatie volgt nog)

Foto over

Denk jij als ondernemer wel eens na over het moment dat je je bedrijf wilt verkopen?
Wacht je totdat je geen energie meer krijgt van je werk of blijf je doorgaan tot aan je pensioen? Stel je voor dat er morgen iemand met een zak geld op je stoep staat – wat doe je dan? Of als er iets met jou als ondernemer gebeurt waardoor je wel móet verkopen?

Is jouw bedrijf klaar voor een eventuele verkoop? Dit zijn vragen waar je nu al bij stil zou moeten staan, maar die vaak in de drukte van het dagelijkse leven aan je voorbijgaan.

In deze Verkoopklaar training maak je jezelf zowel praktisch als emotioneel in korte tijd klaar voor een toekomstige verkoop. Door dit programma te volgen, leg je niet alleen de basis voor een succesvolle verkoop, maar je creëert nu al waarde binnen je bedrijf door middel van een doordachte strategische planning en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

En je gaat nadenken over jouw toekomstplannen binnen én buiten het bedrijf!

Wat kun je verwachten?

  • Training
    Een middag waarin je stapsgewijs meegenomen wordt in het proces om je bedrijf verkoopklaar te maken en geïnspireerd wordt door andere ondernemers.
  • Boek Verkoopgeluk
    Een boek vol stappenplannen, tips & tricks en ondernemersverhalen!

    Prijs per deelnemer: € 295