Event

verkoopgeluk organiseert i.s.m.

Event: 1 dag – ‘back to nature’- 18 april 2024

Donderdag 18 april 2024
9.00 – 17.00 uur
Locatie: Velp – Veluwe

Foto over

Voor ondernemers die in de natuur willen stilstaan, vooruitkijken en hun dromen najagen

Je bent niet voor niets ooit ondernemer geworden. Wat was jouw droom toen je jouw bedrijf begon? Verlangde je naar vrijheid, had je specifieke ambities, of kwam het ondernemerschap toevallig op je pad?

De tijd vliegt voorbij, dus het is belangrijk om af en toe stil te staan bij jouw situatie. Doe je nog steeds werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent? Past jouw persoonlijkheid nog bij jouw eigen bedrijf, of voelt het alsof je soms vastloopt? Hoe lang zou jij nog willen ondernemen in de huidige vorm? En vraag jij je weleens af ‘waar je het allemaal voor doet’? Wil je dit allemaal wel echt of is het tijd voor iets nieuws?

En wat zijn jouw persoonlijke plannen? Welke doelen staan nog op jouw bucketlist? Overweeg je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of zijn er specifieke talenten die je graag verder wilt ontwikkelen? En ben je hier al mee bezig of stel je het uit vanwege de dagelijkse drukte? De trein van het leven raast voort, maar welke richting neemt hij?

Speciaal voor ondernemers zoals jij organiseren Presence Outdoor en Verkoopgeluk een unieke dag. Zet je telefoon uit, trek je wandelschoenen aan en verken samen met gelijkgestemde ondernemers de prachtige Veluwe. Tijdens dit programma ontdek je wat je nog wilt bereiken, in zowel jouw werk als privéleven. Neem de tijd om een helicopterview te krijgen en te reflecteren op waar je vandaan komt, wat je momenteel doet en waar je naartoe wilt.

Achtergrond afbeelding voor Tijdens deze ontdekkingsreis kruip je figuurlijk uit je jampot, om te kunnen zien wat er op het etiket staat

“Tijdens deze ontdekkingsreis kruip je figuurlijk uit je jampot, om te kunnen zien wat er op het etiket staat”

Bas Nijmeijer, deelnemer sep 2023

wat kun je verwACHTEN?

Dit programma is geen survival, zoals de term ‘outdoor’ doet vermoeden. In plaats daarvan brengen we een dag offline door in de natuur en wandelen tussen de 5-10 km. Onderstaand figuur wordt gebruikt als theoretische basis voor deze dag.  Wij zijn jouw gids, praktisch op de route en faciliterend in jouw reis.

begeleiding

Jan Willem Brummelman (Presence Outdoor)
Na zijn studie Bedrijfswetenschappen is Jan Willem in 2006 directeur en mede-eigenaar geworden van de Safety Group. 12 jaar lang was het bedrijf marktleider op gebied van evenementenveiligheid. Na de overname in 2014 is hij nog tot 1 januari 2018 als Algemeen Directeur betrokken geweest. De periode na de verkoop heeft hij als zwaar ervaren, omdat je terug naar de basis moet en moet ontdekken wie je als persoon zonder onderneming bent. Met Presence Outdoor begeleid hij nu ondernemers tijdens zijn leiderschapsprogramma’s in de natuur.

Monique Delsink (Verkoopgeluk) 
Als mede-eigenaar verkocht Monique in 2016 haar bedrijf, een arbodienst. Zij ging in gesprek met ondernemers die ook hun bedrijf verkocht hadden over de persoonlijke kant van hun deal. Zij verzamelde tips en trics en schreef het boek ‘Verkoopgeluk’. Met haar programma’s en coaching helpt zij nu ondernemers om hun organisatie verkoopklaar te maken, zodat zij een betere deal in de toekomst kunnen sluiten en gaat op zoek wat Verkoopgeluk voor hen betekent.

podcast

De verkoop van hun bedrijf en de emotionele rollercoaster waarin zij zaten bespreken Jan Willem en Monique in de onderstaande podcast.

Tijdens dit interview bleek dat zij veel overeenkomsten hebben en zij zich achteraf zelf persoonlijk beter hadden willen voorbereiden op dit proces. Zij hadden beide last van het ‘zwarte gat’ en hadden moeite om hun nieuwe leven op te pakken. Hoe kun je tijdens jouw drukke ondernemersbestaan nu al jouw doelen bepalen en kijken waar jij op lange termijn gelukkig van wordt? Zij nemen je graag mee op deze ontdekkingstocht!

investering

Prijs per deelnemer: € 575 (excl. BTW)

Prijs:€ 150,00
Lunch mee en krijg tools en tips om jouw bedrijf verkoopklaar te maken!
Betaalmethode
Naam*
Adresgegevens*