E-learning Verkoopgeluk

Met de E-learning Verkoopgeluk kun je direct aan de slag met het maken van jouw persoonlijke en zakelijke Masterplan voor de toekomst aan de hand van bestaat uit 4 uitgebreide modules met bijbehorende werkboeken;

Module 1.- Ben jij als ondernemer persoonlijk verkoopklaar?
Module 2.- Is jouw organisatie verkoopklaar?
Module 3.- Het verkoopproces
Module 4.- Verkocht, en dan?

Je onderzoekt wie je bent als persoon én als ondernemer. Ben je momenteel nog gelukkig binnen jouw bedrijf? Of speel je steeds vaker met de gedachte om jouw bedrijf binnen nu en een aantal jaar te verkopen? Hoe kom je erachter wat de beste keuze voor jou is?

Je kijkt tevens of je bedrijf al verkoopklaar is en welke bedrijfsonderdelen je de komende tijd kunt doorontwikkelen om jouw organisatie in de toekomst nog professioneler en aantrekkelijker te maken voor een potentiële koper. Dit zal je in de toekomst een hogere verkoopprijs opleveren. We bereiden je praktisch én emotioneel voor op het verkoopproces én tot slot richt je je op de periode na de verkoop waarin jij nieuwe toekomstplannen kunt gaan maken.

We bieden je graag:

  • Praktische stappenplannen
  • Theoretische achtergronden
  • Praktijkverhalen van ondernemers
  • Tips van professionals
  • Doe-opdrachten
  • Inspirerende podcasts, video’s en artikelen

wat levert de e-learning jou op?

Het resultaat is jouw eigen Masterplan. Je weet waar je gelukkig van wordt en je kunt op basis van jouw zelfkennis een weloverwogen keuze maken om wel of niet je bedrijf te verkopen. En zo ja, op welke termijn. Je weet welke stappen je hiervoor moet zetten en wat je te wachten staat. Je hebt inzicht in de ‘verkoopbaarheid’ van je organisatie en kunt werken aan verschillende bedrijfsonderdelen om al direct waarde te creëren, ook wanneer je besluit om je bedrijf niet te verkopen.

Met het plan kun je met jouw eigen adviseurs, denk aan een fiscalist, jurist, accountant, bank en vermogensbeheerder, aan de slag om op de verschillende onderdelen jouw bedrijf te optimaliseren. Dit noemen we het verkoopklaar maken van je bedrijf.

De informatie die je tijdens de E-learning over je bedrijf hebt verzameld, kun je ook gebruiken voor jouw informatiememorandum, wanneer je het verkoopproces gaat starten. Dit zal je veel tijd en energie schelen. Je staat al met 1-0 voor, omdat je je eigen sterke en zwakke punten met bijbehorende kansen en bedreigingen kent.

Je gaat middels dit programma efficiënter werken, maakt bewuster keuzes en je wordt ook creatiever. Je zult kritischer gaan ondernemen, omdat je naar je bedrijf gaat kijken vanuit de bril van een potentiële koper!

Oftewel, je bedrijf wordt direct (financieel) meer waard en jij wordt als ondernemer futureproof. Je ontwikkelt jezelf als persoon én als ondernemer en je krijgt inzicht in de verschillende keuzes die je kunt maken met de bijbehorende scenario’s! Dit bied je op termijn rust en vrijheid en is de weg naar Verkoopgeluk.

jouw investering

Het doorlopen van de E-learning en het maken van de doe-opdrachten in de 4 werkboeken kost dagen, weken en soms maanden, afhankelijk van de tijd die jij hiervoor kunt vrijmaken. Je kunt je eigen tempo aanhouden en ondertussen professionaliseer je jouw bedrijf en je ontwikkelt jezelf.

De kosten voor de E-learning bedragen;
Module 1 & 2 – EUR 1.400 (excl. BTW)
Module 3 & 4 – EUR 1.400 (excl. BTW)
Module 1, 2, 3 & 4- EUR 1.900 (excl. BTW)

INHOUD vier modules

Veelgestelde vragen over onze E-learning

Klik hier

Shop E-learning
Om vandaag nog te starten met de E-learning Verkoopgeluk