E-learning Module 4

inhoud module 4

Gefeliciteerd! De kogel is door de kerk en de deal is rond! Maar hoe kun je na het afscheid jouw gewenste ‘verkoopgeluk’ realiseren? Een ding is zeker, geld alleen zal je niet gelukkig maken. Hoe ziet je leven eruit na de verkoop en waar haal jij je voldoening uit? Hoe voorkom je dat je in een rouwfase terechtkomt en je in het beruchte ‘zwarte gat’ belandt? Want je zult je status, ritme, ondernemerskick en collega’s zeker gaan missen. Je gaat op zoek naar de invulling van jouw 3 P’s (Pleasure, Passion & Purpose).

Tijdens deze module geven we jou tips vanuit de praktijk om na te denken over jouw leven zonder onderneming. Je krijgt doe-opdrachten en reflecteert op jouw ondernemerschap en jouw rol als leider. Je leert hiervan en kijkt met een frisse blik vooruit.

Na de verkoop komen er ook nog andere praktische zaken op je af die je nog moet regelen. Wij geven je inzicht in een stukje vermogensbeheer, welke opties passen bij jou als persoon en geven je financiële rust en vertrouwen voor de toekomst? En aan welke juridische, notariële en fiscale aspecten je nog moet denken om alles goed af te ronden. Denk bijvoorbeeld aan een testament, nieuwe organisatiestructuur, etc..

resultaat

In deze module geven we je alle handvatten die je nodig hebt om ook de laatste fase van het verkoopproces goed af te ronden. En we gaan op zoek naar jouw betekenis van de begrippen Pleasure, Passion & Purpose, zodat je deze inzichten kunt gebruiken bij het maken van nieuwe toekomstplannen!

heb jij meer behoefte aan persoonlijke begeleiding? klik dan naar onze masterclass