samenwerken

Hero afbeelding voor samenwerken

Ieder z’n eigen vak!

Graag werken we samen met partijen, zoals accountants, M&A adviseurs, advocaten, notarissen, banken en vermogensbeheerders om te kijken hoe we ondernemers in Nederland nog beter kunnen voorbereiden en begeleiden tijdens hun verkoop(klaar) traject! 

Hoe kunnen we er samen in slagen om jouw klanten, organisaties verder te professionaliseren en direct waarde voor de ondernemer te creëren?

Dit doen we middels;
 
Interactieve Events / Klantbijeenkomsten
Bijeenkomsten te organiseren voor kleine en grote groepen ondernemers, waarbij we op een originele wijze theorie afwisselen met ervaringen uit de praktijk. Op het podium, maar ook in kleinere workshop settings inspireren én leren we ondernemers de do’s en dont’s rondom het hele proces! 

E-Learning
De inzet van de E-learning Verkoopgeluk, die geheel afgestemd kan worden op de betreffende doelgroep en op de branche van de samenwerkingspartner! Je verwerkt je eigen kennis en dienstverlening als het ware in de content van de E-learning, zodat je een product op maat kunt aanbieden aan je klanten. Dit kan zelf in je eigen huisstijl! Samen met de ondernemer kun je vervolgens werken aan een plan van de toekomst door het volgen van de modules en de doe-opdrachten in het werkboek samen te volgen en uit te voeren!  

Coaching
Gezamenlijke coaching van de ondernemer op zowel zakelijk als persoonlijk vlak!

Vind je het leuk om een keer kennis te maken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan gerust contact met mij op via monique@verkoopgeluk.nl of T- 06-43727952.
Of vul via de link het contactformulier in!